Despre noi

Axioma - toate femeile iubesc gentile!

Siteul www.geanta.org a aparut ca rezultat firesc al acestei axiome. Din experienta proprie, am constatat ca nu e chiar usor sa gasesti o geanta sau o poseta care sa iti placa, iar daca incerci sa faci asta online, in speranta ca vei economisi timp, s-ar putea sa te inseli. Cred ca este mai mult decat binevenit un loc unde sa se adune ofertele unor magazine de genti sau care au sectiuni dedicate acestui articol atat de iubit.

In acest moment siteul www.geanta.org functioneaza in sistem de afiliere. Acest lucru inseamna ca produsele prezentate nu sunt vandute direct de noi, ci de alte magazine, iar la fiecare comanda plasata de catre Dvs. prin intermediul siteului nostru, un procent mic din valoarea comandata va fi transferat catre noi. Aceste sume sunt folosite pentru a asigura functionarea si intretinerea siteului.

Daca lucrurile vor evolua pozitiv, poate, in timp, acest site se va transforma dintr-o "vitrina" cu produsele altor magazine intr-un magazin unic cu produse proprii. Voi ne puteti ajuta!